Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
XV. Senior Orvos Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 23.
Tizenötödik alkalommal szerveztek Senior Orvos Találkozót, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényterme adott otthont. A senior orvosokat Székesfehérvár polgármestere köszöntötte, majd Polgármesteri Elismerő Emlékérmet adott át dr. Mayer Gizella gyermekorvos kardiológusnak, aki 1963 óta dolgozik a fehérvári kórházban. A szombati találkozón átadták a Szent Márton Emlékérmeket is. Az idei évben 18 orvos vehette át szakmai munkájának elismeréseként a díjat.
Tovább...
 
Nyitott Városháza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 20.
Idén is változatos programkínálattal vár mindenkit hétvégén a Kulturális Örökség Napjai. Sok épület és intézmény nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A Városházán is indulnak séták, amelyek keretében – kivételesen – nem lesznek láthatóak a Szent Korona és a koronázási ékszerek hiteles másolatai, mert azok ezen a hétvégén Balatonfüreden, a Vaszary-villában vannak kiállítva.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 20.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
Jamgyökér – elixír változókorban lévő hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 20.
A jamgyökér nagyon hatékony a menopauza tüneteinek enyhítésében. Kiválóan csillapítja a hasi görcsöket, a fejfájást, csökkenti az ingerlékenységet. A kínaiak szerint rendszeres fogyasztása élénkíti az intellektust, és az életünket is meghosszabbítja.
Tovább...
 
Határon túli diákok magyar nyelvű oktatását segíti Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 20.
Felvidéken, Gúta községben jártak a Magyar Iskolaválasztási Program támogatói, ahol négy alapiskola összesen 67 kisdiákjának adtak át ösztöndíjat. Székesfehérvár Önkormányzata is évek óta segíti a határon túli gyermekek magyar tannyelvű oktatását, a város képviseletében Deák Lajosné tanácsnok vett részt a Rákóczi Szövetség által szervezett programon.
Tovább...
 
3d és lézer a régészetben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. szeptember 20.
Lézerszkenner, 3d fotó, geofizika a régészetben - innovatív térinformatikai fejlesztésekről tartanak kétnapos konferenciát Gorisumban. A Szent István Király Múzeum által szervezett országos rendezvényen a 3d megjelenítési lehetőségektől a papír nélküli régészetig számos témáról egyeztetnek a szakemberek.
Tovább...
 
Egy életmű bélyegeken Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 20.
Megnyílt a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör szokásos éves kiállítása. A tárlatot, amelyet ebben az évben Hada Tibor gyűjtő több évtizedes munkásságából válogattak, az érdeklődők szeptember 19-22. között a VOKE Vörösmarty Művelődési Házban nézhetik meg.
Tovább...
 
Ünnepség Wathay Ferenc vicekapitány tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 20.
Wathay Ferenc emlékére és a 30 éves fennállását ünneplő Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület tiszteletére szerveztek ünnepséget csütörtökön Székesfehérváron. A résztvevők a Prohászka ligetben helyezték el az emlékezés virágait, majd ezt követően ünnepi közgyűlést tartott az 1989-ben alakult egyesület a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Kétszáz magyar kitenyésztésű galamb, baromfi és nyúl Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 19.
Szombaton kisállat-bemutatóra várják az érdeklődőket, a családokat a Civil Központ előtti téren: majd kétszáz galambot, baromfit és nyulat csodálhatnak meg a kilátogatók, a színházteremben pedig előadásokat is szerveznek. A rendezvény 10 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Újabb háziorvosi körzetet kezdeményeznek Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 19.
A feketehegy-szárazréti felnőtt háziorvosi körzet bővítési lehetőségéről tartott sajtótájékoztatót Szigli István önkormányzati képviselő, valamint Dr. Máté Zsuzsanna és Dr. Heffler Zsuzsanna háziorvosok.
Tovább...
 
Tizenöt éves a Lecsófőző Vigasság Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2019. szeptember 19.
Idén is több száz kondérban főznek majd a résztvevők a Fehérvári Lecsófőző Vigasság idején. A 15. születésnapját ünneplő rendezvény a közös főzés élménye mellett utcazenével és szórakoztató színpadi műsorral – többek között Oláh Gergő fellépésével – várja a vendégeket szeptember 21-én, szombaton. Az esemény keretében adják át a városi nyugdíjasklubok sportvetélkedőjének díjait is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8449 - 8459 / 20496